کاشت میلگرد در بتن، یکی از جدیدترین و مهم ترین تحولات در حوزه ساخت و ساز های سازه های بتنی و ساختمان ها می باشد. این عملیات جهت مقاوم سازی و تقویت ساختمان و سازه های بتنی بسیار لازم و ضروری است. با استفاده از روش های مختلف کاشت میلگرد، می توان اجزا و سازه های فولادی را به سازه های بتنی متصل کرد. توجه داشته باشید که اتصال برقرار شده بین این دو المان باید بتواند نیرو های وارد شونده به هر دوی آن ها را تحمل کند. در این محتوا ما قصد داریم تا نحوه کاشت میلگرد به روش مکانیکی را به شما سروران گرامی آموزش دهیم.
کاشت میلگرد به سه روش زیر انجام می شود:
برای کاشت میلگرد به روش مکانیکی در مرحله اول در بتن سوراخ های با قطر 2 میلی متر بزرگ تر از قطر میلگرد ایجاد می کنند. سپس با استفاده از مهار مکانیکی، میلگردها را در محل مناسب و درون سوراخ های ایجاد شده جایگذاری می کنند. لازم به ذکر است که انتهای میلگردها در این روش دارای پره هایی بوده که با چرخاندن میلگرد از هم جدا خواهند شد. اما در این روش ممکن است بتن تحمل بار و فشار پره ها را نداشته و خورد شود. البته هر میلگرد و مهار مکانیکی، استاندارد خاص خود را دارد که با تبعیت از این استاندارها افراد می توانند هنگام کاشت میلگرد از خرد شدن بتن جلوگیری کنند.
بهترین شرکت کاشت میلگرد به روش مکانیکی در تهران – فاطر سازه[/caption]
چسب هایی که برای کاشت بولت و آرماتور مورد استفاده قرار می گیرند از نظر بسته بندی دارای دو مدل مختلف می باشند. این بسته بندی ها به دو شکل گان و حجمی و کیلو گرمی در دسترس مصرف کنندگان می باشند.
در زمان کاشت میلگرد به روش مکانیکی و یا شیمیایی باید به نکات مختلفی توجه کنید. از جمله مهم ترین نکات عبارتند از:
در روش کاشت مکانیکی، از مهار مکانیکی کمک گرفته می شود. در واقع مهارها و اتصالات به کار گرفته شده در این روش، شکل و شمایل خاصی دارند و همچون پیچ در داخل سازه جای می گیرند. مهار مکانیکی مورد استفاده در روش کاشت میلگرد و بولت مکانیکی، رول بولت نام دارد. رول بولت هایی که در این روش مورد استفاده قرار می گیرند، از نظر جنس و مدل انواع مختلفی را شامل می شوند.
از مهم ترین وسایل در کاشت بولت و میلگرد مکانیکی، رول بولت ها می باشند. رول بولت در واقع وسیله ای فلزی است که عمدتاً در آلیاژ آهن ساخته می شود. سطح رول بولت با روکش های مختلف همچون روی، گالوانیزه سرد و گالوانیزه گرم پوشیده شده است. در واقع این ابزار یک پیچ (Screw) دارد و سر آن مخروطی شکل می باشد.
همچنین یک عدد غلاف استوانه ای شکل چاک دار نیز دارد. لازم به ذکر است که در انتهای رول بولت نیز یک عدد مهره و یک عدد واشر وجود دارد. در روش کاشت میلگرد و بولت مکانیکی، نیاز به ایجاد سوراخ با عمق زیاد خواهید داشت. چرا که رول بولت می تواند با ایجاد نیروی اصطکاکی یا انبساطی درون مصالح پایه همچون آجر، سنگ و بتن، اتصال صفحه پلیت با سطح مصالح را ایجاد کند.
همانطور که پیش تر ذکر کردیم، رول بولت ها از نظر جنس و ظاهر مدل های مختلفی دارند که عبارتند از:
رول بولت های نام برده شده شناخته شده ترین و پرکاربرد ترین رول بولت ها برای کاشت میلگرد و بولت مکانیکی می باشند.
در سیستم های تزریق رزین و چسب کاشت میلگرد، با استفاده از یک ابزار تزریق، سوراخ ایجاد شده با رزین و یا چسب پر می شود. دو جزو سازنده چسب کاشت در حین تزریق به صورت خودکار ترکیب می شوند. این اجزا شامل مواد آلی اپوکسی، پلی استر و وینیل استر، سیمانی و ترکیبات آلی یا غیر آلی می باشد. میلگردها پس از پر کردن سوراخ ها با یک حرکت پیچشی به داخل سوراخ وارد می شوند.
یکی از برترین شرکت های کاشت میلگرد در تهران فاطر سازه می باشد. شرک فاطر سازه با استفاده تجربه بهترین مهندسان کشور، تمامی خدمات کاشت میلگرد و بتن، کاشت بولت مکانیکی ، برش بتن، کرگیری و تخریب و … را به شما هموطنان عزیز ارائه می دهد. لازم به ذکر است که تمامی خدمات ذکر با مناسب ترین قیمت ارائه می شود. شما سروران گرامی می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان در رابطه با نحوه کاشت میلگرد به روش مکانیکی و همچنین استعلام هزینه ها با ما در ارتباط باشید.